lunes, 24 de septiembre de 2007

Per la Lotus de l'Aeri

Aquest dissabte dia 15 de setembre juntament amb la Raquel i per segona vegada ens vàm dirigir cap a la Lotus de la paret de l'Aeri (Montserrat).

Si, si, per segona vegada ja que en l'anterior la Raquel va fer un vuelo de 10mts. en un "aleje" del 5è llarg degut al trencament d'una presa acavant amb un esquinç cervical i una fractura de cap de radi...

Aquest segon intent va anar de puta mare...bé, només ens vàm haver d'esperar en algunes "R's" per la lentitud de la cordada del devant...en principi cap problema, però hem tocava la moral que tenin-nos al darrera paressin a fer el piti...

Doncs què dir de la via... molt guapa però amb algún "aleje".
El primer llarg és V+ que si et despistes i no llegèixes bé la paret el grau de seguida es dispara. El segon un 6b molt finot. El tercer i quart són V o V+...no ho recordo, però el cert és que el quart està un xic trencadot. El cinquè és de 6b amb "l'aleje" hon va caure la Raquel, aquesta vegada li vaig tibar jo de primer i vaig trovar que el xapatge de la caiguda no es fa massa bé...uf, sort que no s'hem va trencar cap presa!!
El sise i setè llarg són de 6a i l'últim(el vuitè) és 6b o 6b+ (depèn de les ressenyes) molt guapo, però si algú i va apurat diria que es pot fer en A0.

Així doncs ja ens vàm treure la mala espina de l'anterior "pegue" i ara no hi haurà qui ens pariiiii!

No hay comentarios: