lunes, 3 de marzo de 2008

La fi del blog?..

Doncs resulta que ja fa un temps que això d'escriure al blog no em tiva massa...potser perquè hi hauria de destinar un temps que preferèixo invertir en altres temes...potser perquè a internet ja s'hi pot trobar informació de quasi qualsevol via i de totes les modalitats d'escalada i per tant el méu granet de sorra no és necessari (a l'igual que tampoc ho era quan el vaig iniciar ;))...potser perquè era una bréu etapa que ja ha arribat a la seva fi...o potser és perquè el méu subconscient em diu que faig massa faltes ortogràfiques i que pari ja (je,je,je...)...vés a saber!

Però si que sentia que tenia que fer aquest escrit...per que si algú hi dona un cop d'ull de tant en tant o sàpiga...per acabar el què vaig començar...o senzillament..up's! no sé...perquè si?? je,je...

De totes maneres si em trobo puntualment algo txungo per les parets que pugui resultar interessant pel colectiu si que ho piaré (i si de cop i volta em torno guapo tb (ju,ju..)).

Així doncs, merci a tots els lectors i en veièm per les parets!! :D

7 comentarios:

PGB dijo...

Ànims Miquel, jo espero que si mes no, de tant en tant facis alguna piada. Sempre és d'agraïr tenir informació de primera mà de vies i estat de les assegurances i la roca. Així com si la via val la pena ;)

Com més piades per comparar, millor!

Amunt i fins al proper post!

Anónimo dijo...

EL teu toc humorístic, que sempre senta bé, es troba a faltar en aquest medi virtual. Peró la veritat, tot el rotllo aquest virtual és una mica enganyifa. Descarat que prefereixo riure amb tú cara a cara, birrilla en mano. Així doncs fins aviat "fireman-fireball,fireclàssic".

M.Blanco.

Anónimo dijo...

De moment no et treure de "favoritos".esperan que tornis a escriure.

anther

Raquel dijo...

Oooooohhh!!!!

És una llàstima, però t'entenc... el dia te 24h i cal prioritzar... ara, que el teu gra de sorra valia la pena... snif!!

De totes maneres, seguiré entrant, a veure si algun dia hi ha una novetat... que mai se sap!!

I a gaudir de les escalades i de tot el que ens acompanya en elles... amb actualitzacions al blog o sense!!

saumi dijo...

Es una llastima, jo fa poc que he descobert el tema dels blogs, faig tantes o més faltes que tu però trobava en el teu blog activitats molt interessant, espero que no sigui un adéu sino un fins ara.

Jortx dijo...

Miquel!

Osti! Si de cop i volta et tornes guapo, més que ensenyar-nos-ho, explica com ho has fet, que prendré nota :)

Fins aviat!

Unknown dijo...

Eh tioooo, quin bajón. No pot ser això nano. Noooooooooooo...!!