miércoles, 10 de octubre de 2007

Una via a l'atzar...

Avui amb en Jaume i l'Isaac hem estat fent via llarga per montserrat sud..
La via...a l'atzar!

En principi l'elegida era la Urquiza-Olmo 155mts. V+ a els plecs de la Vinya Nova.

El motiu...que en Jaume i l'Isaac s'estàn iniciant en el món de l'escalada i voliem fer un riures a la paret mentres fèien un repàs de tot plegat.

En Jaume i l'Isaac al Ll 1.

Però...
Ens hem equivocat i al final la via realitzada ha estat la del costat..je,je..la GEM 150mts. 6a+ i molt equipada...pròu b si busques seguretat, téns 6a i t'està iniciant en la via llarga.

Personalment m'ha agradat força...només dir que els primers 10 mts.(?) estàn molt trencats i fan de mal fer pero a partir d'aquí guai!


De foto a foto..

El primer llarg és de Vº de placa. El segón tb de Vº comença amb un curt tram de placa més vertical i segueix per una fisura diagonal un xic bruta però que a mi m'ha agradat. El tercer és de 6a+ segons ressenyes tot i que m'ha semblat menys....de totes maneres m'he saltat 3 o 4 xapes (ja que estàn força juntes) i dues que estàven seguides les he passat un xic per la dreta...per tant potser el 6a+ estava allà (?? a saber, a l'igual ni tant sols hem fet aquesta via...twix,twix....ja que de fet a les ressenyes ens marcava un llarg molt curtet de IVº que ni hem vist ni hem fet!! ui,ui,ui...).
En Jaume mirant l'avió..je,je..

Total, que sigui quina sigui la via que hem fet l'últim llarg (4rt)tenia un pas de 6a+ de bloc en un desplomillo just avans d'arrivar a dalt (on en Jaume a abusat de l'hombro de l'Isaac per poder superar...je,je,je...vaia dos!), la resta fàcil.

Hem fet cim!!

Per baixar hem fet tres rapels per la Urquiza-Olmo que queda un xic a la dreta i hi ha una fita prop del rapel.
mmm....sense comentàris...

...mmm.....estava pensant que la via estàva extremadament equipada amb parabolts...qui sap, potser al reequipar-la hi van treure un llarg....buaaaaaah! no ho sé!

Total, que ja m'estic plantejant si realment estavem a la Vinya Nova o a la nord d'Agulles, je,je,je...

I tot això s'ha acavat feliçment amb un piscolapis al bar Anna, com no!




1 comentario:

Miquel Navarro dijo...

ei oblidèu la teoria del reaquipament ja que he vist que és una via oberta al 2003!
I segurament si que em fet la GEM ja que el segón llarg l'ha fet l'Isaac i per tant no he estat al lloro de si s'havia saltat una R. Si realment hi és no l'hem necessitat.
:)))